Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, ianuarie 01, 2019

Cele mai citite articole din 2018!

Top 10 articole
Foto: TurismMarket.com
Iata ca povestea cu numarul 2019 a inceput, prima pagina este aproape scrisa si speram macar la inceput sa avem parte de o poveste mai frumoasa decat cea anterioara, in care sa ne folosim mai mult "baghetele fermecate" din "dotare", pentru a incerca sa scriem impreuna cat mai multe file minunate. 

Si ca de obicei in ultimul timp, in primul articol al anului, imi place sa fac o mica incursiune in articolele publicate in anul anterior, sa vad ce v-a placut si ce nu v-a placut sa cititi pe blog, sa fac un clasament al celor mai citite 10 articole, dar si sa vizualizez statisticile blog-ului in comparatie cu anul anterior. 

Pe scurt, pentru ca nu vreau sa va plictisesc la inceput de an, in 2018 am publicat 139 de articole, fata de 133 in 2017, in timp ce numarul de vizualizari unice ale blog-ului aproape s-a triplat. Si s-a triplat in primul rand pentru ca in 2018 am avut 5 articole cu foarte multe vizualizari, din care articolul cu noua cofetarie din orasul Bacau s-a detasat considerabil fata de celelalte, devenind in scurt timp si cel mai citit articol de pe constantins.ro din toate timpurile.

Dar iata si topul celor mai citite articole din 2018:
Pentru un blog personal mic, dar inimos, anul 2018 a fost unul bun, mai ales ca am reusit sa public in medie un articol la aproape 3 zile, lucru care nu stiu daca se va mai intampla si in 2019. Anul acesta timpul alocat pentru blogging va fi cu siguranta mai mic, dar voi scrie cu placere de cate ori voi avea ocazia.

Sunt multe de spus despre un nou an de blogging, dar ma opresc pentru moment aici, dar nu inainte de a va multumi inca o data tuturor celor care ati intrat macar o data in 2018 pe constantins.ro! Sa fiti iubiti si in 2019! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu