Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, februarie 04, 2019

Un nou spectacol-lectura la Teatrul Municipal Bacovia: Neintelegerea

Neintelegerea
Foto: TMB
Teatrul Municipal Bacovia ne propune, la mijlocul acestei saptamani, reintalnirea cu universul lui Albert Camus (1913-1960), personalitate complexa a literaturii franceze, scriitor si filosof existentialist, a carui opera cuprinde romane, povestiri, piese de teatru si eseuri. Astfel, suntem invitati la introspectie, la o calatorie ravasitoare prin tenebrele sufletului uman, prilejuita de "Neintelegerea", un text camusian pe care autorul il include in "ciclul absurdului", alaturi de celebrul roman "Strainul" sau de eseul "Mitul lui Sisif".

Dincolo de tragicul intamplarilor, generat de lipsa de comunicare si de goana dupa o fericire iluzorie, "Neintelegerea" este un poem al unei crunte singuratati si al unei dureroase nevoi de a te simti iubit, o lupta violenta pentru implinirea unui vis aparent simplu, cum ar fi acela de a putea avea o casa pe malul marii. TMB ne invita din nou la teatru, miercuri, 6 februarie, incepand cu ora 18.00, pentru a intelege impreuna, care sunt lucrurile cu adevărat importante in viata si pentru a nu trai niciodata implacabilul sentiment "este prea tarziu".

Dar iata si toate detaliile acestui spectacol-lectura de la Teatrul Municipal Bacovia:

”Neînțelegerea”, după Albert Camus
SPECTACOL – LECTURĂ
Sala Studio Experiment "Petru Valter"
Durată spectacol: 1h

Distribuția:
Mama – Nela Zare
Martha – Nina Ionescu
Jean – Valentin Braniște
Maria – Daniela Vrînceanu

Regia: Simona Nica

Concepție afiș: Chromatique.

Seria de ”Spectacole – lectură” face parte din programul ”Tu și Teatrul”, parte componentă a proiectului de management al actriței Eliza Noemi Judeu, manager al Teatrului Municipal ”Bacovia”.


Sursa: Teatrul Municipal Bacovia

Ca de obicei, nu imi ramane decat sa va invit la teatru! Hai la teatru, hai Bacaul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu