Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, martie 06, 2019

Al 5-lea magazin Lidl din orasul Bacau se va construi pe strada Abatorului!

Lidl Romania
Foto: digi24.ro
Al 5-lea magazin Lidl din orasul Bacau se va construi pe strada Abatorului, nr. 1, acolo unde Dedeman a obtinut certificat de urbanism pe 14 februarie 2019 pentru "eliberare amplasament pentru construire centru comercial SC Lidl Romania SCS" (sursa: municipiulbacau.ro). Dupa magazinele de pe strazile Narciselor nr. 5, Ion Luca Caragiale nr. 6, Vadul Bistritei nr. 15 si Mioritei nr. 41, al 5-lea magazin Lidl din oras incepe sa prinda contur, chiar daca in prima faza este vorba doar despre eliberarea amplasamentului de pe teren.

Si imi aduc aminte ca am auzit ceva zvonuri legate de construirea de centre comerciale la iesirea din oras spre Moinesti, atat pe strada Abatorului, cat si pe Calea Moldovei, pe spatiile Bere Lichior Margineni, acolo se vorbea chiar de mai multe centre comerciale pentru ca este spatiu destul de mare pentru astfel de obiective. Dar pana sa vedem ce va face Bere Lichior Margineni cu acel spatiu, pentru ca fabrica de bere nu cred ca va mai fi vreodata acolo, stim ca Dedeman pregateste spatiul de pe strada Abatorului nr. 1 pentru un magazin Lidl.

De mentionat ca Lidl Romania a inaugurat in luna februarie a acestui an 3 magazine la nivel national, respectiv in Calafat, judetul Dolj, in Carei, judetul Satu Mare si in Husi, judetul Vaslui, reteaua nationala ajungand astfel la 245 de unitati, iar Kaufland, ce face parte din acelasi concern cu Lidl, respectiv Lidl&Schwarz a inaugurat in aceeasi luna cel de-al 3-lea magazin din orasul Bacau, reteaua Kaufland Romania ajungand astfel la 121 de unitati, ceea ce inseamna ca reteaua nationala Lidl&Schwarz a ajuns la 366 de unitati.

Da, al 5-lea magazin Lidl din orasul Bacau se va construi pe strada Abatorului, nr. 1 si cu siguranta nu va fi si ultimul market deschis in oras! Pe margine fac in continuare joc de glezne Profi, Mega Image, dar si alti retaileri, care vor acoperi in cel mai scurt timp toate zonele din oras!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu