Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, martie 05, 2019

De 8 Martie, "Barbati singuri" sunt la Teatrul Municipal Bacovia!

Barbati singuri
Foto: TMB
La final de februarie am publicat un articol cu programul spectacolelor de la Teatrul Municipal Bacovia din luna martie. Ei bine, dintre cele 21 de spectacole pregatite de catre institutia teatrala bacauana pentru noi, iubitorii de teatru, un spectacol este in premiera. Este vorba despre "Barbati singuri", un spectacol de Gheorghe Balint, dupa Peter Esterhazy, cu Dumitru Rusu, spectacol ce va avea loc chiar de 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii, incepand cu ora 18.00, un motiv in plus de a merge la teatru.

”E un spectacol despre viață. Viața pe care o trăim e clădită pe multă nenorocire, răutate, boală, lucruri urâte, din care răsar lucruri frumoase. Personajul acesta nu este un Don Juan. Este un bărbat care își caută jumătatea.”, ne marturiseste actorul Dumitru Rusu, in timp ce regizorul Gheorghe Balint il completeaza: „Mi-a plăcut foarte mult Esterházy, pentru curaj și sinceritate. Spune lucrurilor pe nume, la orice nivel. Cred că femeia este un abis, căruia nu îi vom da de capăt niciodată.”

Dar iata si toate detaliile acestei premiere de la Teatrul Municipal Bacovia:

"Un spectacol de Geo Balint, după Peter Esterhazy.

Péter Esterházy (1950 - 2016, Budapesta), scriitor și publicist, personalitate centrală a literaturii maghiare a secolului XX. Cărțile sale, considerate a fi o contribuție majoră la literatura postbelică, au fost traduse în douăzeci de limbi și au obținut un număr impresionant de premii, printre care Premiul Kossuth (1996), Premiul Național al Austriei pentru Literatura Europeană (1999), Premiul Literaturii Maghiare (2001), Premiul Herder (2002).

Regia artistică, scenariul, scenografia, ilustrația muzicală: Gheorghe Balint
Sunet: Cristi Jugaru
Lumini: Daniel Bibire
Regia tehnică: Nicu Pașcu
Foto/afiș: Chromatique"

Preturi bilete
  • Elevi, studenti: 8,5 lei
  • Adulti, loc in sala: 31 lei
  • Adulti, loja: 36 lei
  • Pensionari: 15 lei

Programul agentiei de bilete
  • Luni: inchis
  • Marți-Vineri: 10.00 - 13.00/16.00 - 18.00
  • Sambata: inchis
  • Duminica: 9.30 -12.30/16.00 - 18.00

Pentru rezervari puteti suna la nr: 0753090589 - Laura Balabanescu si 0753090590 - Nicolae Hamza

(sursa: Teatrul Municipal Bacovia)

Nu imi ramane decat sa va invit la "Barbati singuri", mai ales in aceasta zi de sarbatoare si in acelasi timp sa le urez inca o data un calduros "la multi ani" tuturor femeilor de pe mapamondHai la teatru, hai Bacaul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu