Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, martie 13, 2019

Pentru noi, luptati pentru noi!

FC Magura 2012 Bacau si Aerostar Bacau
Foto: Facebook
Pentru noi, luptati pentru noi! Este una dintre multele scandari frumoase pe care ma bucur ca am avut ocazia sa le aud pe Stadionul Municipal Bacau, atunci cand acesta mai era si functional, scandare pe care frumoasa galerie bacauana o folosea de regula atunci cand FCM Bacau intalnea un adversar puternic, iar echipa noastra nu isi permitea sa piarda puncte pe teren propriu. Si de foarte multe ori avea si efect, FCM Bacau reusind sa castige multe meciuri grele acasa, avand in spectatori cel de-al 12-lea jucator. 

Si mi-am adus aminte de aceasta scandare in cursul zilei de azi, in momentul in care m-am gandit la meciurile din week-end ale celor doua echipe bacauane de Liga a 2-a, respectiv FC Magura 2012 Bacau ("Pisicile Rosii") si Aerostar Bacau, care vor avea meciuri foarte grele la finalul acestei saptamani, in care vor intalni adversari puternici, Selena SN Constanta, respectiv Universitatea Cluj, dar nu imposibil de invins. Dar sa le luam pe rand, in ordinea cronologica a desfasurarii meciurilor:

Sambata, de la ora 15.00, pe Stadionul Aerostar, bacauanii nostri vor da piept cu Universitatea Cluj, intr-un meci contand pentru etapa a 25-a a Ligii a 2-a la fotbal masculin si in acelasi timp etapa a 4-a a returului. Cu o victorie, un egal si o infrangere in primele 3 meciuri din cea de-a doua parte a sezonului competitional 2018-2019, baietii nostri vor intalni echipa clasata pe locul 2, o echipa care doreste sa promoveze in Liga 1 in acest sezon.

Va fi un meci foarte greu, dar nu imposibil, in care "aviatorii" nostri au nevoie de victorie, pentru a-si putea atinge obiectivul la finalul sezonului, respectiv supravietuirea in Liga a 2-a, obiectiv care este unul realizabil din punctul meu de vedere daca echipa bacauana va aborda fiecare meci la victorie si nu se va mai retrage in defensiva de fiecare data cand va fi in avantaj, asa cum au facut-o recent acasa cu Energeticianul, atunci cand am fost egalati in minutul 85 din cauza retragerii nejustificate in aparare.

Duminica, de la ora 11.00, pe Stadionul "Lucretiu Avram" (Proletarul), fetele noastre vor primi vizita constantencelor de la Selena SN, intr-un meci contand pentru etapa a 8-a a Ligii a 2-a la fotbal feminin, Seria 1. Fara victorie in tur, cu patru egaluri si trei infrangeri, "Pisicile Rosii" au mare nevoie de 3 puncte in confruntarea de duminica, primul meci al returului, pentru a parasi cat mai repede ultima pozitie a clasamentului, care retrogradeaza in Liga a 3-a.

Cum in tur FC Magura 2012 Bacau ("Pisicile Rosii") a pierdut la limita la Constanta, scor 1-2, la pauza 0-1, ne punem toate sperantele in fetele noastre, care speram ca vor face un meci cat mai bun duminica, pentru ca dupa cele 90 de minute de joc si cele cateva minute de prelungiri sa ne bucuram impreuna de prima victorie din sezonul competitional 2018-2019, victorie care coroborata cu un posibil rezultat bun al echipei Ladies Targu Mures la Navobi Iasi ne-ar putea aduce si o urcare de o pozitie in clasament. 

Nu imi ramane decat sa va invit in week-end la fotbal, pentru a putea fi alaturi de echipele noastre, care au mare nevoie in tribune de al 12-lea jucator! Pentru noi, luptati pentru noi! Hai Bacaul!

2 comentarii:

  1. Multumim din suflet pentru ca sunteti alaturi de NOi - Pisicile Rosii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu multa placere! Cum sa nu fiu alaturi de o familie asa frumoasa cum este familia "Pisicilor Rosii"!

      Ștergere