Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, ianuarie 20, 2020

4 modele de pantofi in tendinte pentru 2020

Pantofi dama

Pantofii sunt elementul cheie pentru o garderoba cat mai eleganta si feminina. Acestia ofera mai multa incredere femeilor care ii poarta si totodata le face mai usor de remarcat. Se spune ca atunci cand iti gasesti perechea potrivita de pantofi dama, nu ai cum sa nu remarci inca de la primul contact ca sunt sufletul pereche. Astfel, in orice garderoba vor exista minimum 4 perechi de pantofi in tendinte de care nu te vei putea desparti niciodata. Fie ca vorbim de calapodul confortabil sau de imprimeul deosebit, alegerea si asocierea perfecta a pantofilor cu tinuta si personalitatea ta te poate scoate in evidenta cat ai clipi.

Iata 4 sugestii de pantofi dama in tendinte care pot fi si pentru tine o dragoste la prima vedere.

1. Pantofii stiletto
Desi nu sunt facuti pentru preferintele oricui, pantofii stiletto si-au pastrat in ultimii ani reputatia de cei mai ravniti pantofi pentru evenimente. E drept, gusturile nu se discuta, iar o astfel de pereche de pantofi poate fi exact ceea ce ai nevoie la o petrecere, la o intalnire de afaceri sau doar pentru a te simti mai increzatoare si mai eleganta.

2. Pantofii cu toc gros
Daca tocurile subtiri nu-ti ofera foarte multa stabilitate, asa cum e in cazul unei perechi de stiletto clasici, poti opta pentru pantofi dama eleganti cu toc gros. Alegand o combinatie inedita de material sau culori, precum catifeaua, nuantele neutre sau cele aprinse (rosu, de exemplu), cu siguranta nu vei da gres in transformarea tinutei si a personalitatii tale.

3. Pantofii cu talpa plata
Adeptele stilului business, cat si cele care mizeaza deseori pe un stil office-elegant, pot inlocui pantofii cu toc cu ceva mai comod, precum pantofii pana la glezna, cu talpa plata. Acestia au o constructie foarte eleganta si adecvata stilului mentionat, dar sunt si confortabili in acelasi timp.

4. Pantofii cu imprimeuri
Fie ca optezi pentru o pereche de pantofi dama cu toc sau fara, pentru mocasini, ghete sau botine, print-urile sunt la moda si in acest an. Poti opta dupa preferinte, fie pentru imprimeul de sarpe, fie pentru cel de leopard, care sunt usor de imbinat la orice tinuta si care transforma o tinuta simpla, banala, intr-una plina de rafinament.

Tu ce pantofi ai in garderoba anul acesta? Indiferent de ce ai purta, nu uita un lucru: poarta ceea ce te face confortabila si te face sa te simti bine in pielea ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu