Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, septembrie 01, 2020

CSM Bacau va juca numai in "deplasare" in noul sezon de Liga a 3-a!

CSM Bacau
Foto: pagina de Facebook CSM Bacau

Pe 12 septembrie va debuta noul sezon de Liga a 3-a la fotbal masculin, acolo unde, Bacaul va fi reprezentat de catre CSM, care s-a salvat in extremis de la retrogradare in sezonul trecut, beneficiind de decizia FRF de inghetare a campionatului, pe fondul celebrei de acum pandemii COVID-19. O veste buna pentru fotbalul bacauan, cel putin din punctul meu de vedere, numai ca CSM Bacau nu va putea juca "acasa", pentru ca baza sportiva "Constantin Anghelache" (Letea) a fost transformata in spital, din decizii luate, atat la nivel local, cat si la nivel central si aici nu vreau sa intru in amanunte, pentru ca aceasta telenovela este arhicunoscuta.

Din ce am citit in Desteptarea, CSM Bacau va juca meciurile de "acasa" pe Stadionul Aerostar, o arena mica, dar foarte cocheta, foarte bine intretinuta, asa cum bine afirma comentatorul Digi Sport in meciul pe care Aerostar Bacau l-a jucat ieri in compania "U" Cluj, veste care m-a enervat la culme, desi eu reusisem intr-o masura sa ma calmez in ultimul timp si sa nu ma mai enervez din cauza autoritatilor. Sa fii tu oras de peste 100.000 de locuitori si sa nu ai macar un stadion functional, pe care sa poata evolua echipa ta in Liga a 3-a! Sa te duci sa joci pe un stadion privat, pentru ca tu nu esti in stare sa intretii 3 baze sportive mari si late ale orasului, Municipal, "Constantin Anghelache" (Letea) si "Lucretiu Avram" (Proletarul)!

Cand Municipalul se poate moderniza destul de usor, teren, vestiare si o singura tribuna de 1.000-3.000 de locuri in prima faza, urmata de marirea capacitatii in timp (reconstruiesti o tribuna la 4 ani si tot il renovezi, daca vrei, binenteles), "Lucretiu Avram" se poate moderniza si mai usor, cu teren, vestiare si tribune de maximum 1.000 de locuri, iar "Constantin Anghelache" se poate moderniza de asemenea usor, dupa terminarea pandemiei, cu teren, vestiare si tribune de maximum 1.000 de locuri, astfel incat sa ai 3 baze sportive functionale, tu bati la usa privatului sa inchiriezi un stadion? Aerostar cum poate intretine o baza sportiva cu licenta de Liga a 2-a? Pentru ca Aerostar vrea si pentru ca Aerostar poate, un motiv in plus sa ii apreciez! Jos palaria!

Da, ma opresc aici din "latrat" pentru ca sunt constient ca "latru" degeaba, la fel cum sunt constient ca nu vom avea prea curand o administratie locala serioasa in Bacau, care sa rezolve problemele orasului, care se aduna cu fiecare zi ce trece, dar nu inainte de a le ura baietilor, care nu au nicio vina in acest sens, mult succes in noul sezon de Liga a 3-a, la finalul caruia sa termine deasupra liniei care separa echipele salvate de echipele retrogradate! Hai CSM, hai Bacaul! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu