Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

duminică, septembrie 09, 2012

Ma inscriu in SuperBlog 2012!

SuperBlog 2012
Publicand articolele de pe cele 4 blog-uri pe care le detin (Autovital.ro, PromovariWeb.org, FelicitariWeb.org si mai nou, Constantins.org) si pe principalele retele de socializare (Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn si Toate Blogurile), am zarit la un moment dat un link care continea expresia “super blog 2012”!

Am facut binenteles “ochii cat cepele” si am inceput sa ma documentez. La aflarea vestii ca SuperBlog este o competitie de blogging creativ, organizata anual din 2008, am fost pe de o parte entuziasmat pentru ca pot lua parte si eu la o competitie foarte interesanta si cu premii foarte atractive, iar pe de alta parte putin suparat ca nu am auzit de SuperBlog in 2011, atunci cand am inceput sa activez si eu in blogosfera romaneasca.

Din ce am inteles, competitia SuperBlog se desfasoara din anul 2008, in fiecare toamna, iar blogger-ii au ocazia sa isi demonstreze talentul in cadrul acesteia, prin probe foarte variate de blogging, probe care imbina talentul literar cu abilitatile de marketing ale acestora. Astfel, sponsorii sustin dezvoltarea blogosferei romanesti si afla cum le sunt percepute produsele si serviciile, iar concurentii au posibiltatea sa isi puna in valoare abilitatile de comunicatori online si chiar sa castige pe langa notorietate si premii substantiale.

Eu unul sunt hotarat sa ma inscriu in SuperBlog 2012 si imi anunt prin acest articol participarea la aceasta competitie deosebita, cu blog-ul personal www.constantins.org!

Voi ce mai asteptati?

9 comentarii: