Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

joi, septembrie 20, 2012

Un altfel de Curriculum Vitae...

Smiley

Dupa multi ani in care am vazut multe modele de CV-uri, care mai de care, mai sofisticate si interesante, azi am primit pe adresa de e-mail si un altfel de Curriculum Vitae! Sper sa va placa! J

“Am fost director la o mare intreprindere socialista. Cafeaua de dimineata era pregatita de o secretara sexy, mergeam la serviciu cu Dacia neagra. Odata am fost intrebat daca fabrica nu contribuie cu 10 mii de lei pentru inmormantarea unui tovaras din Comitetul Central. Am spus ca, cu atatia bani as inmormanta intregul Comitet.


Din acel moment am devenit director la o intreprindere mai mica. Cafeaua zilnica era pregatita de o secretara mai in varsta, la servici mergeam cu furgoneta fabricii. Odata am fost apostrofat ca nu am fost la ultima sedinta de partid. Am raspuns ca, daca stiam ca e ultima, m-as fi dus sigur.  


Din acel moment am lucrat ca maistru. La serviciu mergeam cu masina proprie si eu faceam cafeaua de dimineata. In atelier aveam pe perete poza lui Ceausescu si a Lolobrigidei. Odata mi-au spus de ce nu dau jos poza curvei de pe perete? Am luat poza lui Ceausescu.


Din acel moment am lucrat zilier la sapat santuri.  Mergeam la lucru cu bicicleta si duceam cafeaua de acasa in termos. Odata in timp ce sapam santul au venit si mi-au spus sa-mi ascund bicicleta deoarece va trece pe acolo o delegatie de partid de la Bucuresti Am raspuns sa nu-si faca probleme deoarece bicicleta este inchisa cu un lacat.

Din acel moment am ramas fara lucru. O vreme am fost somer, pana la schimbarea orinduirii. M-am reabilitat, am intrat in politica, am intrat in partid. Cafeaua imi este servita de o secretara sexy, la serviciu merg cu un Audi A6 cu sofer personal.  In rest, imi tin gura si din cand in cand ridic mana sa votez.”

Oare a cui este? J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu