Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

duminică, octombrie 21, 2012

Aventuria. Si esti bun de drum

Aventuria.ro
Nu cred ca mai este o persoana in lumea aceasta, parca din ce in ce mai nebuna, care sa nu se gandeasca in fiecare zi, macar o data, la week-end, la zilele libere si mai ales la mult asteptatul concediu, care pe cat vine de greu, pe atat de repede trece! Intr-o viata din ce mai agitata, cu neajunsuri din ce in ce mai multe, in care nici timpul liber nu mai este din pacate cel mai bun prieten al nostru, ne dorim din ce in ce mai mult sa calatorim si sa facem sport. Cu alte cuvinte, ne dorim sa mergem in cautarea aventurii!

Ei bine, zilele trecute am descoperit un site, pe cat de frumos, pe atat de util, pentru organizarea calatoriilor cu masina, a week-end-urilor  si mai ales a concediilor noastre. Sub sloganul “Aventuria. Si esti bun de drum”, foarte inspirat de altfel, www.aventuria.ro ascunde un complex centru de inchiriere si vanzare echipament sportiv si solutii de transport bagaje.

Daca sistemele de transport moderne imi plac foarte mult si in special cele marca THULE, ale carei cataloage trec destul de des prin mainele mele, mai ales datorita faptului ca lucrez in domeniul auto, despre echipamentele sportive pot spune ca le ador! J Si acest lucru pentru ca imi place sa practic mai multe sporturi, printre care: fotbal, baschet, volei, handbal, tenis de camp, atletism, inot etc. Dar, primul sport pe care am inceput sa il practic si care ocupa un loc foarte important in inima mea, ramane tenisul de masa sau Ping Pong, dupa numele oficial din China.

Tenisul de masa imi aduce aminte de multe momente frumoase ale copilariei. Aveam vreo 7-8 anisori cand, aflat intr-o vacanta de vara la bunici, impulsionat de eterna dorinta a copiilor de aventura si de a descoperi tot felul de lucruri interesante, am gasit “aruncat” intr-un dulap, printre alte lucruri si un pachet ce continea o paleta de Ping Pong si doua mingi. Din curiozitatea mare care m-a curprins atunci, caracteristica unui copil, l-am desfacut fara sa stau pe ganduri. Am descoperit astfel o paleta destul de subtire, asa cum erau paletele de tenis de masa la inceputuri, invelita cu un cauciuc de culoare rosie pe ambele fete, cu asperitati pe partile exterioare. Mi-a placut atat de mult acea paleta incat am intrebat-o imediat pe bunica mea cui ii apartine. Am aflat astfel ca aceasta era de fapt a unui unchi, care jucase la randul sau tenis de masa in copilarie si care, odata cu trecerea la o alta etapa importanta a vietii, a parasit-o “intr-un colt de etajera”. Observand marea incantare din ochii mei si marea bucurie care ma coplesea atunci cand jucam tenis de masa, bunica mi-a daruit-o fara sa mai stea pe ganduri. A fost de altfel introducerea mea in acest sport deosebit, iar de atunci si pana azi am jucat cateva ore bune de Ping Pong, cu rezultate pe masura, mai ales in timpul facultatii.

Dar ce m-a determinat totusi sa imi aduc aminte de tenisul de masa si de prima mea paleta de Ping Pong, pe care o mai am si astazi si o tin la loc de respect. Navigand pe acest site deosebit, Aventuria, am observat la categoria echipament sportiv o masa superba de tenis. Facuta in Germania, cu blat de aluminiu de grosime 22 mm, impermeabila, cu cadru de sustinere metalic extrem de stabil, masa de tenis Clima are toate calitatile necesare pentru a ne oferi un joc de placere, recreativ dar mai ales performant. Mai mult decat atat, are si un sistem de pliere automat al picioarelor de sustinere cu roti. Ce sa iti doresti mai mult de la o masa de tenis?
Masa tenis Clima 
Daca voi reusi vreodata sa achizitionez o casa, la cativa kilometri de oras, intr-o camera mi-ar placea cu siguranta sa am aceasta masa de tenis, alaturi de o masa de billiard, un coltar si un mic bar pentru racoritoare! Ce vise! J

Voua ce va place de pe Aventuria si ce anume v-a rascolit tolba cu amintiri? Pentru ca, nu pot sa cred ca nu v-a miscat macar un produs!

Articol scris pentru SuperBlog 2012!   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu