Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, octombrie 22, 2012

S-a lansat Romania pe Blog!

Scriam intr-un articol anterior ca imi place mult Romania pe Blog! Ei bine, astazi tin sa va anunt cu bucurie, faptul ca s-a lansat Romania pe Blog, primul blog care gazduieste informatie de calitate din toate judetele tarii. Pe Romania pe Blog sunt postate articole despre lucruri frumoase care se intampla in Romania, despre locurile care merita vizitate si despre tot ce este romanesc si merita promovat!

Sa nu uitam ca Romania pe Blog este primul Blog al Romaniei!
J

Din fericire sau nu J, sunt primul blogger bacauan care promoveaza Bacaul pe Romania pe Blog! Deja am postate patru articole, pe care va invit cu placere sa le cititi! Si voi mai scrie si multe alte articole, toate la timpul potrivit, si acest lucru mai ales pentru faptul ca:

“Sunt un blogger din Bacau, caruia ii place sa scrie despre tot ce este frumos! Si mai sunt totusi si lucruri frumoase in Romania, chiar daca poate unii dintre d-voastra probabil ma veti contrazice, dar nu sunt promovate corespunzator! Eu incerc, in masura timpului disponibil, sa le aduc in atentia d-voastra! Pe langa cele 4 blog-uri pe care le detin (www.constantins.org, www.autovital.ro, www.promovariweb.org si www.felicitariweb.org), mai scriu si pentru: www.blogatu.ro si binenteles www.romaniapeblog.ro

Cu aceasta ocazie va anunt si faptul ca noi, echipa Romania pe Blog, cautam si alti autori pentru Romania pe Blog, insa acceptam numai bloggerii care indeplinesc cateva conditii obligatorii: sa scrie corect din punct de vedere gramatical, sa fie de acord cu promovarea Romania pe Blog pe blogurile lor si cu promovarea blogurilor lor pe Romania pe Blog si sa posteze minim un articol pe saptamana. Toate blogurile autorilor vor fi mentionate pe prima pagina, sub articole si pe o pagina separate! J

In incheiere, tragem o concluzie: Romania pe Blog pune accentul pe calitatea articolelor si informatiilor prezentate in articole!

Voi ce parere aveti despre proiectul Romania pe Blog?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu