Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, martie 22, 2013

SCAE Romania anunta Coffee Lovers Event 2013!

Coffee Lovers Event 2013!
Se pare ca RomEXPO nu se dezminte nici in acest an si vine in intampinarea noastra cu o serie de evenimente, unul mai interesant decat celalalt. Iar urmatorul eveniment pe lista RomEXPO este Coffee Lovers Event 2013!

Eu unul recunosc ca nu sunt un fan al bautului de cafea in cantitati mari, dar daca imi ofera cineva o cafea buna si mai ales intr-o prezentare cat mai rafinata, ce sa mai vorbesc de un cadru adecvat servirii acesteia, unde sa o pot savura in liniste pana la ultima picatura, nu il refuz sub nicio forma! J

Dar iata si comunicatul oficial de la RomEXPO:

"COFFEE LOVERS EVENT 2013 – a doua editie a Salonului International al Cafelei se va organiza in perioada 28-31 martie 2013, pavilionul C3 al complexului expozitional RomEXPO.

Evenimentul este singurul de acest fel din Romania si isi propune sa aduca impreuna producatorii si importatorii de cafea si produse conexe, nationali si internationali. In cadrul evenimentului se vor organiza training-uri, workshop-uri si conferinte legate de acest segment de piata.

Iubitorii de cafea din Romania sunt invitati sa deguste diferite sortimente de cafea de cea mai buna calitate preparate de cei mai buni barista din Romania, care printre altele vor face si demonstratii impresionante de Latte Art.

SCAE Romania va organiza si in cadrul COFFEE LOVERS - Campionatul National de Barista, competitii organizate pentru a alege finalistii ce vor reprezenta Romania la campionatele mondiale de barista din: Melbourne – Australia in perioada 23-26 mai 2013 (WBC Championships& Brewers Cup) si Nice – Franta 26-28 iunie 2013 (Latte Art & Coffee in Good Spirits).

Campionatul National de Barista va fi alcatuit din 5 competitii: Barista, Latte Art, Cafea cu alcool, Cafea la ibric si Cup tasting, la care vor participa profesionisti ai cafelei si nu numai.

PARTENERUL PRINCIPAL al acestui eveniment este Horeca Expert, importatorul exclusiv al brandului de cafea Filicori Zecchini.

Partenerii nostrii traditionali sint : espressoarele La Spaziale, risnitele Malkonigh, BRITA Romania, AXA Porcelaine, ZUZU, La Fantana.

Coffee Lovers Event 2013!
Toti concurentii vor fi arbitrati de un juriul international certificat, format din specialisti din domeniu din Europa.

Juriul este format din:

Elisabet Sereno – Spania – certified sensory judge
Andrea Latuada – National Coordinator of Italy
Sussane Feier – National Coordinator of Austria
Johanna Wechselberger – Master Barista si co-owner al Vienna School of Coffee.
Tibor HAJCSUNK – Regional Coordinator SCAE Europa de est.

Salonul International al Cafelei este un eveniment de anvergura, singurul de acest tip din Romania. Expozantii vor avea posibilitatea sa interactioneze cu iubitori de cafea, specialisti din domenii conexe cafelei si sa afle noutatile din industria cafelei.

Accesul la acest eveniment este gratuit. Pentru mai multe detalii vizitati www.scaeromania.eu."

Sursa: www.romexpo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu