Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, martie 12, 2014

Leichmann Weifert Group in Romania

Leichmann Weifert Group in Romania
Foarte multe persoane cauta companii cu care sa poata colabora pe partea de solutii de business, solutii de software sau publicarea cartilor/periodicelor in format digital. Leichmann Weifert Group Romania vine in sprijinul acestora, Grupul fiind impartit, in urmatoarele divizii: 
Business, Start-up & Life Coaching Solutions
Digital publishing/Editura Leichmann
Software Solutions & Integrations

Editura Leichmann este o Editura digitala care ofera o gama larga de carti, din diverse domenii. LEICHMANN distribuie cartile digitale/tiparite in peste 60 de tari si ofera servicii complete celor care au publicat deja titluri in format tiparit.

Pentru LEICHMANN satisfacerea cerintelor  tuturor cititorilor este prioritara, de aceea ofera solutii atat pentru  traducerea,  cat si pentru  transformarea  cartilor in formate multimedia interactive, audio si video.

Tot prin intermediul Editurii Leichmann, puteti comanda carti digitale ce pot fi citite cu ajutorul tabletei, telefonului mobil  sau a calculatorului. Astfel persoana care doreste sa citeasca o carte, o poate face accesand platforma editurii rapid si efficient pe www.lew.ro.

Departamentul Software Solutions & Integrations  dezvolta si furnizeaza solutii care simplifica si faciliteaza intr-un mod creativ activitatea din organizatia dumneavoastra. Departamentul ofera tehnologii pentru extensia calitatilor umane.

Gama serviciilor este vasta, pornind de la CRM, ERP, e-Learning, cursuri online, solutii software la comanda, dezvoltare aplicatii mobil, consultanta, implementare, instruire, asistenta tehnica, servicii de administrare, gazduire, securizare, intretinere si suport tehnic,  design, optimizare, migrare baze de date,  instrumente de raportare, monitorizare, statistica in timp real, solutii matematice pentru pietele internationale de capital, pana la  e-Commerce si e-Business.

Pachetele complete de servicii, care sunt oferite in cadrul acestui department, pornesc de la analiza necesitatilor dumneavoastra, conceperea lor si suportul de implementare. 
Echipa este preocupata permanent de atingerea obiectivelor, de a ajuta la eficientizarea si cresterea profitabilitatii.

Leichmann Weifert Group Romania
Stefan Emil IONESCU
Managing Partner
www.lew.ro
stefan@lew.ro
0722403797

Sursa: Asociatia Drumetii Montane

Un comentariu:

  1. Din descrierea ta inteleg ca este o companie puternica si cu traditie in domeniul asta!

    RăspundețiȘtergere