Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, iulie 06, 2015

Ai nevoie de ajutor cu blogul tau?

Ai nevoie de ajutor cu blogul tau
Foto: Thecon.ro
Da, este o intrebare binevenita, ce mie unul mi-a atras atentia inca de la prima citire si acest lucru mai ales pentru faptul ca administrez la momentul de fata nu mai putin de 5 blog-uri: constantins.ro, mihaellas.ro, autovital.ro, promovariweb.org si felicitariweb.org, blog-uri de la care am mai multe asteptari pe viitor, pentru ca nu este niciun secret faptul ca mi-am propus sa reusesc pe termen mediu si lung macar cu un blog din acestea.

Iar cum "drumul spre succes" este unul total anevoios, presarat cu foarte multe obstacole, asa cum am scris pe larg intr-un articol de pe acest blog, de fiecare data cand am ocazia incerc sa mai imbunatatesc cate ceva la cele 5 blog-uri, mentionate mai sus, pentru a ma apropia cat mai mult de reusita. Iar daca nu voi reusi, vreau macar sa nu imi pare rau ca nu am incercat, mai ales ca sunt o persoana pozitiva, cel putin asta este parerea mea despre mine. J

In acest sens, campania se sustinere a bloggerilor pe plan national, initiata de catre echipa Thecon, pe care tin sa ii felicit inca o data cu aceasta ocazie, mi s-a potrivit ca o manusa, eu unul fiind foarte interesat sa vad care sunt opiniile specialistilor din acest domeniu gigant numit pe scurt www despre toate blog-urile pe care le administrez. Si nu va ascund faptul ca am fost foarte incantat sa citesc analiza acestora si chiar in mai multe randuri.

Dar despre ce imbunatatiri ar trebui sa fac in opinia Thecon nu va spun nimic si nici nu ar fi corect din punctul meu de vedere, va las pe voi sa le observati in perioada urmatoare, daca veti accesa online blog-urile de mai sus, pentru ca vreau sa aplic cateva mici modificari in viitorul apropiat la toate cele 5. Si cred ca fiecare blogger are nevoie de o astfel de analiza, indiferent daca are mai multa sau mai putina experienta, pentru ca, precum in cazul meu, pana si simpla accentuare a unor lucruri pe care le stiam in parte m-au ajutat.

“Despre Thecon
Echipa Thecon a pornit o campanie de sustinere a bloggerilor pe plan national, adica ei vor sta la dispozitia ta timp de 2 ore si te vor ajuta cu orice ai nevoie pentru promovarea blogului tau si ducerea acestuia la maximul sau de potential si asta fara niciun cost.

Ei sunt deschisi sa iti asculte problemele si iti pot oferi:
  • web designpentru template, logo, diferite bannere, etc;
  • web development, impreuna veti identifica punctele slabe ale blogului tau si te vor ajuta sa le imbunatatesti sau veti adauga functionalitati noi;
  • optimizare pentru motoarele de cautare si imbunatatirea vitezei de incarcare.
In urma acestui proces, daca esti multumit de colaborare, isi doresc ca tu sa postezi un articol despre experienta avuta cu ei, despre campania lor, sau despre un produs de-al lor prin care sa ii recomanzi si altor bloggeri. Astfel vor afla mai multi bloggeri de aceasta oportunitate, vor avea si ei un beneficiu, iar efortul depus de tine va fi minim. 

Inscrie-te in campania de sustinere a bloggerilor si vei fi contactat in cel mai scurt timp. Suntem si pe Twitter pe hashtagul #TheconSustineBloggerii.”

Nu imi ramane decat sa va invit si pe voi sa va inscrieti in aceasta campanie, pentru ca apoi sa ne impartasiti impresiile prin comentarii. Sa fiti iubiti! J

2 comentarii:

  1. Vreau să mă ajutați: Nu mai pot intra în blogul meu Fraterniteatru. Ce pot să fac?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua! Blog-ul d-voastra este activ, pentru conectare va trebuie doar user-ul si parola de la contul Google pe care este creat blog-ul. O zi frumoasa!

      Ștergere