Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, iunie 21, 2017

15 ani de sanatate cu Dacia Plant!

Concert aniversar Phoenix Dacia Plant 15 ani
Foto: DaciaPlant.ro
Dupa ani buni la rand in care atat industria, cat si agricultura romaneasca, cele mai importante ramuri ale unei economii, au fost distruse la comanda pentru a deveni o simpla tara consumatoare, care sa creasca economiile altor tari mai mari, pe principiul legilor junglei, de ceva ani incoace au inceput sa reapara, chiar daca destul de timid, noi producatori autohtoni pe langa cei care au rezistat acestui masacru economic.

Unul dintre producatorii locali care a luat fiinta dupa anul 1989, un an de referinta in istoria Romaniei, la care o sa ne raportam ani de-a randul de acum incolo, este Dacia Plant, un producator de suplimente alimentare 100% naturale, fara conservanti sau coloranti si foarte important, cu o cantitate mare de substanta activa, ce a luat nastere in anul 2002, din dorinta unor tineri de a demonstra ca produsele naturale sunt sigure, eficiente si ii ajuta pe romani sa fie mai sanatosi.

Produsele Dacia Plant se gasesc pe piata sub diverse forme: comprimate, siropuri, tincturi, gemoderivate, pulberi, ceaiuri si produse alimentare, ce folosesc la foarte multe afectiuni, dintre cele mai intalnite in randul populatiei. Si pentru ca Romania are cea mai bogata flora spontana de plante medicinale si probabil cea mai veche traditie de vindecare cu ajutorul leacurilor naturale din Europa, Dacia Plant a luat laudabila initiativa de a le valorifica la maximum prin produsele sale. 

Plantele folosite in produsele Dacia Plant sunt obtinute din culturile bio proprii sau din culturile bio ale colaboratorilor Dacia Plant, ce trec printr-un proces exigent de selectie. Mai mult decat atat, fabrica Dacia Plant este construita dupa normele GMP (Good Manufacturing Practices), iar fluxul tehnologic este gandit pentru evitarea contaminarii produselor, filtrele HEPA H14 de ultima generatie dispunand de o capacitate de a retine microorganismele intr-o proportie de 99,999%.

Pe 2 iulie 2017, Dacia Plant sarbatoreste nu numai 15 ani de la infiintare, ci si 15 ani de pasiune pentru sanatate, inovatie si traditie. Cu aceasta ocazie, Dacia Plant ne-a pregatit o zi cu program special, cu multe surprize si cadouri, program ce va culmina incepand cu orele 19.00 cu un concert extraordinar Pheonix in Piata Sfatului din Brasov, cea mai iubita trupa rock romaneasca, ce a renascut in al 55-lea an de existenta.

In ceea ce ma priveste, fiind un mare iubitor de tot ceea ce inseamna romanesc, cautand intotdeauna mai intai produsele romanesti in detrimentul celor straine, voi incerca sa promovez mereu firmele si produsele romanesti, asa cu am facut-o si pana acum, multe din articolele de pe blog-ul meu personal fiind marturii in acest sens.

Haideti sa sarbatorim impreuna 15 ani de sanatate cu Dacia Plant!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu