Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, iunie 21, 2019

Punct si de la capat!

Punct si de la capat!
Foto: Mentalio.ro

Intr-o lume mult prea agitata, cel putin pentru gusturile mele, o lume parca din ce in ce mai nebuna, in care ritmul de viata este din ce in ce mai alert, iar timpul parca nu ne mai ajunge, sunt momente in care suntem fortati de imprejurari sa ne reorganizam, pentru a ne adapta. Cu alte cuvinte suntem fortati "sa mai taiem din ele", celebra replica a padurarului din Bobicesti, care a facut furori acum cativa ani la Cronica Carcotasilor. Si pe undeva omul chiar avea dreptate!

Se pare ca acum a venit si randul meu "sa mai tai din ele" pentru ca timpul nu mai este de multa vreme prietenul meu. Si cum familia este pentru mine pe primul loc, iar la serviciu nu pot sa renunt pentru ca nu am o alta sursa de venit, am decis pana la urma sa scriu mai putin pe blog si sa imi restrang in general activitatea online. De asemenea, desi mi-a fost greu, am incheiat parteneriatul media cu Teatrul Municipal Bacovia si cu echipa de fotbal feminin FC Magura 2012 Bacau (Pisicile Rosii), carora tin sa le multumesc inca o data pentru colaborare.

Ce urmeaza? Simplu, o iau de la capat! Numai ca de data aceasta voi fi mai putin activ in mediul online, ceea ce nu este rau deloc. Nu voi mai scrie printre picaturi, ca pana acum si nici la 12 noaptea, pentru ca nu mai sunt la 20 de ani. Voi scrie doar cand timpul imi va permite. Si cu siguranta nu voi mai scrie despre fotbalul masculin local, ca sa nu mai supar pe nimeni. Stiti bine ca in Bacau daca scrii despre CSM, se supara FCM, daca scrii despre Aerostar, se supara altii si asa mai departe. Daca voi mai scrie despre fotbal, voi scrie despre "Pisicile Rosii", a caror fan voi ramane in continuare.

Da, punct si de la capat! Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut, alaturi de cei dragi! Si mai ales, sa iubiti si sa fiti iubiti! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu