Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, noiembrie 26, 2019

Se deschide noul cinematograf HAPPYCINEMA® din Hello Shopping Park Bacau!

Happy Cinema Bacau
Foto: Happy Cinema

În decembrie 2019, HAPPYCINEMA® va deschide un nou cinematograf în Hello Shopping Park din Bacău, devenind al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională. 

HAPPYCINEMA® Bacău va avea o capacitate de 451 de locuri în 4 săli 3D ultramoderne, dotate integral cu proiectoare laser.

Acest tip de proiectoare oferă o calitate a imaginii superioară, cu luminozitate excelentă și un puternic contrast al culorilor. Proiectoarele cu laser oferă de două ori mai multă eficiență optică față de proiectoarele cu lampă, asigurând o imagine mai bună și mai consistentă. HAPPYCINEMA® se alătură astfel celor peste 100 de multiplexuri la nivel mondial care sunt echipate integral cu proiectoare laser.

HAPPYCINEMA® va oferi locuitorilor din Bacău o experiență cinematografică la cele mai înalte standarde, cu un program compus atât din filme mainstream cât și din evenimente alternative.

Happy Cinema Bacau
Foto: Happy Cinema

Planul tarifar va fi adaptat pentru diverse categorii de vârstă, iar promoțiile nu vor lipsi. Prețurile pentru bilete vor începe de la 7 lei, iar copiii sub 10 ani, elevii, studenții și pensionarii vor beneficia de tariful redus de 14 lei/bilet în orice zi a săptămânii, cu excepția avanpremierelor. De asemenea, la Happy Cinema se vor servi meniuri delicioase cu popcorn și nachos, la cele mai avantajoase tarife.

Prezent în București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bistrița iar din iarna lui 2019 și în Bacău, HAPPYCINEMA® are în plan pentru următorii 5 ani acoperirea a 20 de orașe din România.

HAPPYCINEMA®  își dorește să devină și în Bacău un reper al culturii și divertismentului pentru întreaga familie, pentru toți cei care îşi doresc să râdă cu poftă, să aibă aventuri care taie respirația sau să trăiască momente de suspans în 3D.

Sursa: Diana Cercel, HAPPY Marketing/PR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu