Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, octombrie 05, 2020

"Pisicile Rosii" vor juca in Seria 1 a Ligii a 2-a

 

"Pisicile Rosii"
Foto: "Pisicile Rosii"

La finalul saptamanii trecute, la sediul FRF a avut loc o Sedinta de Comitet Executiv, in urma careia s-au stabilit atat seriile pentru Liga a 2-a si Liga a 3-a la fotbal feminin, cat si seriile pentru competitiile de junioare. Astfel, FC Magura 2012 Bacau ("Pisicile Rosii") va evolua in Seria 1 a Ligii a 2-a, din 2 serii formate, alaturi de CSS Targoviste, Vulpitele Galbene Roman, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc 2, Atletic Club Onix 2010, CN Nicu Gane, Navobi Iasi, Dream Team Bucuresti si FK Csikszereda.

 

Sezonul trecut, "fetele noastre" au evoluat in Seria a 4-a a Ligii a 3-a, acolo unde au avut ca adversare echipele AFK Csiksereda Miercurea Ciuc, Universitatea 2 Galati, Zimbrul Tulcea si CSM Pascani, echipe in compania carora "Pisicile Rosii" au inregistrat 3 victorii si o infrangere, meciuri in care au inscris 13 goluri si au primit 8, dupa care a venit "covidul" si peste fotbal si campionatul a fost inghetat, dar, din fericire, "fetele noastre" aveau deja suficiente puncte pentru a putea promova in Liga a 2-a, alaturi de FK Csikszereda.

 

In ceea ce priveste echipa de junioare U15 a "Pisicilor Rosii", aceasta va evolua in Seria a 7-a, din 8 serii formate, alaturi de Vulpitele Galbene Roman, Politehnica Iasi, CSM Pascani si AFC Botosani, cu echipele din Roman si Pascani fetele noastre intalnindu-se si in sezonul 2019-2020, cat s-a jucat din acesta, in cadrul Seriei a 2-a de data aceasta, acolo unde "pisicile rosii mici" au reusit sa joace 5 meciuri, in care au inregistrat o victorie si 4 infrangeri, in care au inscris de 4 ori si au primit 16 goluri.

 

De mentionat ca in sezonul 2020-2021, FRF va organiza 7 competitii, fata de 4, cate a organizat in sezonul trecut, din care 3 la senioare, respectiv Liga 1 (o serie), Liga a 2-a (2 serii) si Liga a 3-a (2 serii) si 4 la junioare, respectiv U11 (4 serii), U13 (4 serii), U15 (8 serii) si U17 (6 serii), competitii in care s-au inscris 142 de echipe. De asemenea, incepand cu acest sezon, s-au inscris in campionatul de junioare U15 si formatiile din Liga 1 masculin, 11 echipe optand pentru o echipa proprie, iar celelalte 5 optand pentru incheierea de protocoale de colaborare cu echipe de fotbal feminin.

 

Pana sa se stabileasca tintarele pentru Liga a 2-a si pentru campionatul de junioare U15, le doresc "fetelor noastre" sa fie sanatoase, sa se pregateasca cat mai bine si sa aiba un sezon cat mai bun, care sa se joace pe teren in intregime. Hai "Pisicile Rosii", hai Bacaul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu